Adverteer

Wij bekijken graag met u wat de meest geschikte manier is om maximaal rendement te halen uit het dVO-netwerk en hoe met de dVO-leden te connecteren. Laat een bericht achter, neem rechtstreeks contact op met onze commerciële medewerkers of ontdek alvast onze pakketten media & content.

Etaleer je merk en onderneming bij de business-community van dVO en stap samen in een duurzame transparante samenwerking met een enorm bereik in de zakelijke wereld.


Commerciële medewerkers

Tim Willemijns
Tim Willemijns
Marketing & Sales
tiw@dVO.be
0473 88 57 74

Lieven September
Lieven September
Marketing & Sales Director
lis@dVO.be
0495 30 53 95


Gebruik de onderstaande tabs om snel te navigeren:Doelgroep en Bereik

dVO bereikt 150.000 beslissers in Vlaanderen en Brussel via zijn diverse kanalen.

Profielen

Ceo's en andere cxo's, bedrijfsleiders
Commerciële, marketing-, HR-, Finance- en IT-medewerkers
Starters en ondernemers met sterke groeiambities

Leeftijd

80% van de doelgroep is ouder dan 35 jaar.

Bereik

 1. dVO-krant is een print-kanaal dat volgens het CIM-certificaat 35.800 exemplaren in Vlaanderen en Brussel verzendt. 80% van die zendingen gebeurt op naam. 90% van de ondernemingen met meer dan 5 medewerkers in die doelgroep krijgt één exemplaar.
 2. dVO website www.dVO.be is een on-line kanaal met 30.000 unieke bezoekers per maand. Op basis van nauwkeurige rapportering krijg je een beeld van het bereik van je on-line campagne. dVO werkt met een on-line advertentieplatform waardoor campagnes moeiteloos geïntegreerd kunnen worden.
 3. E-mail nieuwsbrief die door 9.000 leden wordt gelezen.
 4. Social media -bereik van 2.400 leden.
 5. Indien je nog gerichter wilt targeten, kan je per regio of per sector je boodschappen verspreiden

Mogelijkheden

Voor ieder type adverteerder is er een passende oplossing. Wenst u een combinatie van krant en on-line of slechts één van beide?

Als u inhoudelijk bereik belangrijk vindt, hebben we vier pakketten met elk hun eigen klemtoon.

Indien u liever een voorstel op maat wenst of zelf uw klemtonen wenst te bepalen, kunnen onze commerciële medewerkers u helpen met een geschikte oplossing.


Krant

Adverteren in de krant biedt tal van voordelen zoals permanente visibiliteit bij een trouw lezerspubliek. Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.

Download hier de tariefkaart 'krantadvertenties'

Website

Er zijn behalve bannering ook mogelijkheden voor het plaatsen van content en het integreren van handige tools. Het grote bereik zorgt voor een efficiënte verspreiding van uw boodschap. Onze commerciële medewerkers bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden voor bannering en contentintegratie.


Pakketten media & content

Adviespartner on-line

 • U kan op dVO.be iedere maand tot 4 artikels plaatsen vanuit een adviserend standpunt. Het betreft steeds inhoud die voor ondernemers interessant is.
  Prijs op aanvraag

Adviespartner krant & on-line

 • Zelfde aanbod als Adviespartner on-line maar met als extra maandelijks 1 Adviesartikel met logo in de dVO-krant.
  Prijs op aanvraag

Themapartner

 • Zelfde aanbod als Adviespartner Krant & on-line maar met 1 adviesartikel met logo extra per maand in de krant en uw banners rond uw artikels on-line.
  Prijs op aanvraag

Platinum partner

 • Zelfde aanbod als Themapartner, aangevuld met extra's op maat.
  Prijs op aanvraag

Maatwerk

Omdat iedereen een andere boodschap heeft en andere communicatiedoelstellingen nastreeft, ontdekken we samen wat voor jou de ideale manier is om optimaal te communiceren met dVO-leden. Contacteer hiervoor een van onze commerciële medewerkers.


Content marketing

Een groot aantal bedrijven worstelt vandaag met het creëren van inhoud voor communicatiedragers en uitingen. dVO kan op maat van bedrijven inhoud ontwikkelen die kan worden gebruikt voor prospectie, PR, persrelaties. Contacteer hiervoor een van onze commerciële medewerkers.