Barry Callebaut brengt Japanse productie in nieuwe fabriek onder

17/11/2013 OM 10:52 - Luc Willemijns
7d3c0e26ec0eda4e1d41b82488b2bb44

Cacao- en chocoladeproducent Barry Callebaut AG (Zürich) heeft de verhuizing van zijn Japanse chocoladefabriek van Amagasaki naar Takasaki afgerond. De nieuwe, pas ingehuldigde grotere fabriek heeft een initiële jaarlijkse productiecapaciteit van 22.000 ton chocolade en samengestelde producten, weet Barry Callebaut Belgium N.V. (Wieze).

Met het hele project gaat een investering van 14,4 miljoen euro gepaard. De nieuwe fabriek van Takasaki, gelegen zowat 100 kilometer ten noorden van Tokio, beslaat een totaaloppervlakte van 17.000 m².

Meer info: 053/73.02.11 of www.barry-callebaut.com.

Voor u geselecteerd

Kort de voordelen van een abonnement...

Belangrijk nieuws te delen?

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.