Samsung breidt NFC-printer line-up uit

Met de Xpress C460 Serie lanceerde Samsung vorig jaar de eerste NFC-printer wereldwijd. Thans breidt de vendor zijn NFC line-up uit met hogesnelheids-printers voor professionele en business-gebruikers. Het gaat met name om de nieuwe zwart/wit-laserprinter ProXpress M2880 en de kleuren-laserprinter ProXpress C1860 Serie voor on-the-go printing met NFC- en WiFi Direct-technologie.

Deze printers bieden KMO's een eenvoudige en gebruiksvriendelijke mobiele print-oplossing die print-snelheden haalt van 28 ppm (zwart/wit) en 18 ppm (kleur). Als ontwikkelaar van geïntegreerde print-software onthult Samsung ook innovatieve oplossingen voor KMO's in verschillende sectoren: server-loze Business Core Printing Solutions en nieuwe print-services, waaronder de XOA (eXtensible Open platform Architecture) web-based open platform tool.

Voor een naadloze workflow-ervaring lanceert Samsung zijn Business Core™ Printing Solutions (BCPS). Dat is geïntegreerd in de Samsung-printers en MFP's zodat er geen aparte server nodig is. Het XOA Web-platform is compatibel met een heleboel toestellen, van low-end A4-MFP's tot high-end A3 -opieermachines. Initieel was het in 2010 gelanceerde XOA Embedded enkel bruikbaar voor high-end producten zoals A3-kopieermachines omdat er hoge hardware-eisen aan vast hingen.

Meer info: 02/201.24.18 of www.samsung.com.

 

 

Meer sectornieuws

Agenda