Verba Meat herdoopt zich tot Food Atelier

28/03/2014 OM 10:22 - Luc Willemijns
1b1ca28491dbff231d22469e2d14b945
Verba Meat B.V.B.A. (Kruibeke), opgericht in 1953 als specialist in de verwerking van culinaire hammen, gaat voortaan als Food Atelier B.V.B.A. door het leven.

De naamswijziging luidt een nieuw hoofdstuk in voor de onderneming die intussen is uitgegroeid tot een trendsettend voedingsadvies- en -ontwikkelingsbedrijf.

Eén van de succesingrediënten is "cookvenience", dat chefs helpt om de beste gerechten op tafel te zetten én rendabel te zijn. Als bedenker van "cookvenience", een combinatie van koken (cooking) en gebruiksgemak (convenience), produceert het bedrijf maaltijden, maaltijdcomponenten en vleeswaren van de beste kwaliteit die door food professionals in de keuken worden gebruikt.

De recepten worden op maat en in samenspraak met de klant gemaakt zodat elke keuken zijn eigen unieke identiteit en smaak behoudt. Het merk Verba (de verwerking van culinaire hammen) blijft binnen Food Atelier bestaan naast de andere merken (Sjefs, de Smaak van Vlaanderen, Gustave en Joséphine).

Behalve gerechten op maat, levert Food Atelier ook een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten aan de retail-sector: Vlaamse klassiekers, sauzen, soepen, kant-en-klare maatlijden en maaltijdcomponenten.

Food Atelier B.V.B.A. is gevestigd te 9150 Kruibeke, Zwaluwbeekstraat 15. Telefoon: 03/253.00.63. Telefax: 03/253.17.19. URL: www.foodatelier.be.

Voor u geselecteerd

Kort de voordelen van een abonnement...

Belangrijk nieuws te delen?

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.