Nieuw: DIMASYS|MOBile

Geen excuses meer! Verkopen “op de baan” en alle klantorder-info op de tablet met DIMASYS|MOBile! (Gesponserde inhoud)

Imagine... just imagine...

Een doordeweekse scene in een KMO/MKB-bedrijf tot voor kort...

Een vertegenwoordiger gaat “de baan op”, heeft afspraak bij één van zijn topklanten. De avond ervoor had hij thuis geen internet-verbinding en net voor hij binnengaat moet hij/zij nog naar kantoor bellen met “enkele” vraagjes: wat is de laatste situatie van de klant, hoe staat het met zijn lopende orders, wanneer wordt wat precies geleverd, zijn er nog backorders, wat is deze klant zijn exacte prijs als hij 200 stuks of 3 ton koopt, wat hebben we nog op voorraad van product x of y, kan je de foto en technische fiche even mailen?

Herkenbaar? Nee toch, zeker niet in uw bedrijf maar waarschijnlijk wel in tal van andere bedrijven.

NIET meer zo echter voor bedrijven die met DIMASYS|ERP werken en de splinternieuwe module DIMASYS|MOBile hebben toegevoegd. Hun sales-mensen kunnen voortaan met 1 vinger in “no time” hun tablet (iPad of andere) opstarten, zich inloggen bij de klant waar ze binnengaan en hebben het dashboard van de klant ter beschikking. Voor een antwoord op bovenstaande vragen hoeven zij op niemand meer te rekenen. Ze bekijken de antwoorden samen met de klant op de tablet, consulteren foto’s, fiches, voorraadsituatie, lopende orders en backorders, ... en meer zelfs. De verkoper kan ter plekke een offerte ingeven of onmiddellijk een order plaatsen dat ogenblikkelijk naar het bedrijf verstuurd wordt en verwerkt kan worden. Zonder meerwerk, en met volledige integratie met de achterliggende ERP-toepassing DIMASYS.

Terwijl de vertegenwoordiger nog bij de klant is, komt de orderbevestiging al bij hem binnen...

Meer weten over wat DIMASYS|ERP en DIMASYS|MOBile voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie in uw bedrijf.