Zonder bedrijfssoftware kan samenwerking tussen ondernemer en business coach foutlopen

Eerder hebben we het hier al gehad over de veranderingen in de accountancy-sector. Mede gestimuleerd door de crisis van de voorbije jaren zijn vele accountants de uitdaging aangegaan om zich meer te profileren als business coach. Maar een samenwerking tussen organisatie en business coach kan pas echt slagen als u gebruik maakt van de juiste software. Bij de keuze van uw bedrijfssoftware kunt u dus best geen compromissen sluiten.

Als het op samenwerken tussen verschillende partijen aankomt - in dit geval de samenwerking tussen de organisatie en de business coach - wordt de keuze voor online software steeds meer vanzelfsprekend. Door de software centraal op een externe server te plaatsen, zijn toepassing en gegevens voor iedereen bereikbaar, altijd en waar ze zich ook bevinden.

Maar welke eisen mag, nee, moet u nog stellen aan uw bedrijfssoftware? We sommen ze hier voor u op:

Toegang tot informatie

Een goede samenwerking staat of valt met goede informatie. De juiste bedrijfssoftware zorgt ervoor dat de juiste informatie op de juiste manier bij de juiste mensen terechtkomt.

Effectieve communicatie

Met de juiste online bedrijfssoftware wordt het makkelijker en intuïtiever om nauwer samen te werken. De communicatie verloopt als vanzelf en ook real-time samenwerken op bepaalde documenten of informatie vormt geen probleem. 

Bedrijfsdoelen controleren

Iedereen beschikt over dezelfde meest recente informatie rond de stand van zaken bij de klant Daardoor praten klant en business coach niet naast elkaar maar met elkaar en kan de coach het best mogelijke advies geven om het bedrijfsplan op schema te houden.

Efficiënt gebruik van tijd en middelen

Door alledaags administratiewerk te automatiseren bespaart iedereen tijd en kunnen klant en coach zich concentreren op het bespreken van de stand van zaken en het uittekenen van het best mogelijke traject op basis van de recentste cijfers.

Wil u alle argumenten nog eens netjes op een rij in een overzichtelijk geheel? Dan verwijzen we u graag naar onze infographic van Exact: hier ziet u in één oogopslag hoe online bedrijfssoftware de samenwerking tussen organisatie en business coach ondersteunt.

Bekijk de infographic