Senior Homes stelt "Residentie Clarenhof" in Nieuwpoort voor

Projectontwikkelaar Senior Homes B.V.B.A. (Deinze) heeft in Nieuwpoort zijn project "Residentie Clarenhof" voorgesteld. Dat is een bouwproject van 110 assistentieflats voor zelfredzame senioren, tussen de Recollettenstraat en de Hoogstraat, waar vroeger het klooster van de "Arme Claren" stond.

Met respect en behoud van de zijgevels van het oude klooster en de kleuterschool wordt dit project een combinatie van renovatie en nieuwbouw op een terrein van 6.000 m². De bouw van Residentie Clarenhof start in het najaar van 2015 en zal twee jaar later instapklaar zijn. De assistentieflats tussen 50 en 120 m² met terras worden zowel te huur als te koop aangeboden.

Residentie Clarenhof mikt met de nieuwste generatie assistentieflats op de actieve en zelfredzame 65-plusser en aligneert zich nu al op de normen en richtlijnen van het recent aangepaste Woonzorgdecreet. Dat gebeurt onder meer met een "hotelservice" op maat, een allesomvattende maar niet verplichte zorgformule en met een aanwezige woonassistent als centraal aanspreekpunt.

Meer info: 09/336.37.95 of http://www.seniorhomes.be.