ThirsT pakt uit met mobiel concept van drank-catering

ThirsT B.V.B.A. (Antwerpen) zet een vernieuwend concept op het vlak van drank-catering in de markt in navolging van de food trucks. Na twee jaar intensief marktonderzoek, brengt ThirsT zes verschillende mobiele bars op de markt voor diverse gelegenheden: een cocktailbar, een wijn- en champagnebar, een barista-bar, een smoothies- en sappenbar, een bierbar en een premium liquor bar.

De bars, die uit state-of-the-art materialen zijn opgebouwd, zijn snel en makkelijk om te bouwen zodat ze, indien nodig, op verschillende locaties per dag kunnen worden ingeschakeld. Samenwerking met gerenommeerde cateraars maakt het mogelijk een "full drinks & food"-concept van topniveau aan te bieden.

ThirsT stelt zijn dienstverlening ter beschikking voor VIP-lounges bij sportevenementen en festivals, communiefeesten met smoothies en lekkere non-alcoholische cocktails, bedrijfsfeesten met "branded" koffie, hippe jubilea, koninklijke high tea, beurzen, modeshows, tastings, workshops, ...

De kantoren van ThirsT B.V.B.A. bevinden zich te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Woudlaan 9. Telefoon: 03/345.20.63. URL: http://www.thirst.be.

Meer sectornieuws

Agenda