PieSync sluit nieuwe partnerships met SaaS-providers

PieSync B.V.B.A (Gent)., dat werkt aan het synchroon houden van data tussen verschillende cloud-applicaties zodat elke applicatie steeds over de meest recente informatie beschikt, heeft verschillende nieuwe partnerships met Amerikaanse en Europese SaaS (Software-as-a-Service)-providers gesloten.

In augustus j.l. kondigde de start-up zijn eerste internationale partnership aan, met name met het Amerikaanse Nimble CRM (Santa Monica, Californië). De PieSync-oplossing helpt Nimble-klanten om contactdata in hun CRM up-to-date te houden op basis van data in hun marketing-tool en e-mail client. Een en ander leverde PieSync intussen naar verluidt ruim vijfhonderd actieve klanten in 32 landen op.

De samenwerking tussen PieSync en Nimble werkt duidelijk inspirerend. Zo start eerstgenoemde thans ook partnerships op met verschillende andere internationale spelers zoals ActiveCampaigns (VS), Nutshell (VS), Capsule CRM (VK), Pipedrive (Estland), Bigcontacts (VS) en Follow Up Boss (VS).

PieSync is op zoek naar bijkomend durfkapitaal ter ondersteuning van zijn verdere groei. Het bedrijf, dat in oktober 2012 door Mattias Putman en Ewout Meyns werd opgericht, mocht zich in september 2013 in de steun van business angel Dirk Vermunicht verheugen.

Eind 2012 lanceerde PieSync zijn eerste product (synchronisatie tussen het Amerikaanse Highrise CRM en Google Apps). Het hart van de PieSync-oplossing is een krachtige synchronisatie-engine die in staat is om de vele complexe problemen binnen data-synchronisatie op te lossen. De engine stelt PieSync in staat om gegevens in sync te houden tussen een veelvoud aan web-applicaties. De synchronisatie met Nimble, SalesForce, MailChimp, Podio, OnePageCRM en Workbooks zijn daar de eerste voorbeelden van.

PieSync wordt ondersteund door het iStart-ondernemerschapsprogramma van iMinds. Het houdt zijn kantoren aan in de start-up garage bij iMinds, met name te 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 8 B.102.

Meer info: 0472/58.29.79 of http://www.piesync.com.