IWT kent SLiCK Software Solutions innovatiesubsidie van 200.000 euro toe

Het IWT heeft aan het in 2013 opgerichte SLiCK Software Solutions B.V.B.A. (Antwerpen) een innovatiesubsidie van 200.000 euro toegekend. De start-up ontwikkelt supply chain software die intussen door twee van de vijf grootste dienstverleners ter wereld (in casu DHL en CEVA) werd opgepikt.

ARGUS, de software van SLiCK Software Solutions, werd in maart op de IntraLogistics-vakbeurs in het Britse Coventry bekroond met de "Gouden Prijs voor IT". Verwacht wordt dat tegen eind dit jaar zowat 50.000 personen van de software gebruik zullen maken voor het beheer van logistieke processen.

SLiCK Software Solutions hoopt dit jaar een omzet van 800.000 euro neer te zetten. Dat cijfer zou volgend jaar tot 3 miljoen euro moeten doorstoten. De Argus-software wordt exclusief als SaaS (Software-as-a-Service)-model aangeboden. SLiCK Software Solutions verwacht in drie jaar tijd ruim 25 jobs te creëen, waarvan minimum 15 in Antwerpen.

Het bedrijf werkt met JavaScript voor zowel front-end (ExtJS) als backend (Node.JS). Dat is vrij uniek voor een complex product met zoveel gebruikers.

Meer info: 03/689.95.19 of https://www.slickss.com.

Meer sectornieuws

Agenda