Venn wint 13de editie Bizidee

De mobiele Internet-service Venn heeft de dertiende editie van ondernemingsplanwedstrijd Bizidee gewonnen (Zie "In Beeld"). Venn biedt een mobiele Internet-service aan, gespecialiseerd in de bouw- en mobiliteitssector.

Sizable en Codefever werden bekroond met respectievelijk Zilver en Brons. Sizable lanceert onzichtbare onderhemden, vervaardigd uit bamboe-viscose en organisch katoen voor een aangenaam en zacht gevoel. Codefever zet in op de digitale generatie. Dankzij programmeerlessen voor kinderen (7 tot 12 jaar) wil het van digitale duizendpoten ook creators maken, die de basiscompetenties van het programmeren onder de knie hebben.

BackProfile moest vrede nemen met de vierde plaats. BackProfile maakt mensen bewuster van hun ruggedrag en zorgt voor een beter rugwelzijn in het dagelijkse leven. Het biedt on-line een gratis screening aan om inzicht in het persoonlijk rugprofiel te verwerven. In het najaar lanceert BackProfile de Profiler, een meetinstrument dat real-time feedback verschaft over het verminderde rugwelzijn.

Vijfde laureaat van de 13de editie van de ondernemingsplanwedstrijd werd BiosenSource, dat bijdraagt tot de ontwikkelng van geneesmiddelen. BiosenSource is gestart met de ontwikkeling van een meetinstrument om interacties tussen moleculen te bestuderen.

Complibags mocht met de Bizz Buzz Award huiswaarts. Die trofee wordt uitgereikt aan de kandidaat die het meest opvalt door zijn intrinsieke kwaliteiten en vernieuwde visie én die op een maatschappelijk verantwoorde wijze de toekomst mee vorm wil geven. Complibags tekent voor de gelijknamige tassen die de wereld opvrolijken door gepersonaliseerde designs. Complibags wil de plastic zakjes uit de wereld bannen en mensen meer “met elkaar” laten leven, in plaats van “naast elkaar”. Via de complibags worden positieve boodschappen verspreid.

Meer sectornieuws

Agenda