Projectontwikkelaar De Vlier introduceert Zeeman in Oostenrijk

De Nederlandse retail-keten Zeeman heeft zijn eerste Oostenrijkse winkel in Frunpark® Asten ingehuldigd.

Het winkelcentrum, in de periferie van de stad Linz, werd in 2013 geopend en is een initiatief van de Europese projectontwikkelaar De Vlier Retail Development N.V. (Brugge). De Vlier huisvest zowel in België als in Frankrijk Zeeman-winkels in zijn Frun®-winkelcentra.

Het nieuwe winkelcomplex in Oostenrijk is erg gunstig gelegen aan het verkeersknooppunt Asten-Sankt-Florian en beschikt over zeshonderd parkeerplaatsen en E-Bike laadpunten. De Zeeman wordt de 25ste zaak in het winkelcentrum. Frunpark® Asten vertegenwoordigt een totale marktwaarde van om en bij de 40 miljoen euro.

De Vlier Retail Development is al meer dan 35 jaar actief in de ontwikkeling van perifere handels-clusters en retail-parken. De groep ontwikkelde Frun®-shopping als een integraal shopping-concept met een dynamisch administratief en commercieel beleid rond een makkelijk bereikbaar architecturaal geheel.

De Vlier ontwikkelt en beheert vandaag Frun®-winkelcentra in heel Europa. In de Belgische thuismarkt zijn er Frun®-winkelcentra in Arlon, Izegem, Auvelais, Wetteren en Oudenaarde. Fruns® in Châtelineau en Ans zijn in voorbereiding. De projectontwikkelaar richt voor verdere uitbreiding zijn pijlen op Frankrijk. Daar zijn al Frun®-winkelcentra operationeel in Halluin, Loches en Haezebrouck. Nieuwe openingen staan op de agenda in Nancy-Sud (2016), La Roche-sur-Yon (2017), Saint-Omer Nord en Dieppe.

Meer info: 050/311.794 of http://www.de-vlier.com.

Meer sectornieuws

Agenda