Flexpoint investeert in medewerkers en netwerk

Flexpoint B.V.B.A. (Hasselt), actief als HR-dienstverlener op het gebied van uitzenddiensten, HR Services en Personal Services (zorg- en dienstencheques) in België en Nederland, investeert met de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) 500.000 euro in de op- en begeleiding van zijn medewerkers. Recent richtte het bedrijf de Flexpoint Academie op.

De vrijgemaakte middelen zullen in de komende twee jaar heel intensief worden ingezet om de competenties van de medewerkers te versterken. Daarnaast worden tal van initiatieven ontplooid om de identificatie met het bedrijf en zijn waarden te versterken zodat de betrokkenheid van zowel medewerkers als uitzendkrachten verder wordt verhoogd. Voorts wierf Flexpoint een Jobcoach aan die de mensen met behulp van "on-the-job training" individueel beter maakt.

In Bilzen opende Flexpoint intussen een bijkomende vestiging. Het kantoor van Sint-Truiden wordt momenteel verbouwd en werd tijdelijk ondergebracht in Stayen om in de tweede helft van november zijn deuren op de vertrouwde locatie terug te openen.

Flexpoint Bilzen focust op de uitbouw van de eerder opgerichte eigen thuiszorgafdeling. Samen met de VDAB en andere sociale actoren zal Flexpoint een arbeids-pool met zorg- en verpleegkundigen en andere profielen uitbouwen.

Het nieuwe kantoor bevindt zich te 3740 Bilzen, Klokkeplein 1. Telefoon: 089/32.01.20. Telefax: 089/41.41.87. URL: http://www.flexpoint.be.