Fase II KMO-park “Doornboom” in aanbouw

KMO-park “Doornboom”, een ontwikkeling van JENI (Vosselaar), bestaat uit vier bedrijfsverzamelgebouwen. De vier complexen, waar voorheen een drukkerij was gevestigd, worden gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw-units tot een state-of-the art bedrijvenpark, bestaande uit magazijnen, kantoren en showrooms. De bouwwerken worden in twee fasen uitgevoerd.

Fase I betreft een diepgaand renovatieproject van de bestaande toestand naar hedendaagse, moderne en functionele bedrijfs-units. De units van Fase I werden reeds opgeleverd en voor 90% verkocht. Er blijft momenteel nog één unit met een oppervlakte van 435 m² te koop.

Fase II is thans in aanbouw. Die omvat twee separate delen, blok A en B, die nieuw worden opgericht. Blok A beslaat 4.700 m² en zal in veertien polyvalente units worden opgedeeld. Blok B heeft een oppervlakte van 2.000 m², bestaande uit acht units. Aan de voorzijde van beide blokken, wordt in polyvalente showrooms met kantoorruimte voorzien. Deze showroom-units zullen over een uitstekende visibiliteit langsheen de Herentalsebaan beschikken.

Het nieuwe bedrijvenpark is bestemd voor KMO’s en ambachtelijke bedrijven, dit zonder specifieke bijkomende vestigingsmodaliteiten.