Fullriver Europe betrekt kantoren in Technologiehuis Mol

Fullriver Europe B.V.B.A. heeft kantoren betrokken in het Technologiehuis te Mol. Vandaar bedient het bedrijf Europa op het gebied van onderhoudsvrije batterijen met AGM- en GEL-technologie.

Fullriver Europe, opgericht als divisie van het familiebedrijf Emrol te Malle werd opgericht, is op korte tijd uitgegroeid tot zelfstandige Europees distributeur van batterijen voor industrieel gebruik. In Olen heeft de KMO een magazijn in uitbating. Dat Fullriver Europe kantoren betrok in het Technologiehuis te Mol, is niet echt toevallig.

Het bedrijf werkt met projecten rond de opslag van energie samen met de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO), dat vlak naast het Technologiehuis is gelegen. Fullriver Batteries werd in 1995 in het Chinese Guangzhou opgericht.

Het bedrijf produceert onderhoudsvrije batterijen met AGM-technologie, waarbij het zuur vervat zit in een glasvezelmat. In 2011 richtte Fullriver Batteries een Europese distributievestiging op, die onlangs naar Mol werd overgebracht.

De batterijen van Fullriver zijn uiterst geschikt voor deep cycle-toepasssingen, waarbij herhaaldelijke diepe ontlading van de batterijen wordt gevergd, zoals bij poetsmachines, rolstoelen en scooters, golf carts en -caddies, hoogwerkers, elektrische voertuigen, vrachtwagens, mobilhomes & caravans en de markt van energie(-opslag).

De kantoren van Fullriver Europe B.V.B.A. bevinden zich in het Technologiehuis Mol, Industriezone Vlasmeer 5, 2400 Mol. Telefoon: 03/380.00.00. Telefax: 03/380.00.09. URL: http://www.fullrivereurope.com.

Meer sectornieuws

Agenda