Ethias opent flagship store in Brussel

Verzekeraar Ethias N.V. heeft in hartje Brussel zijn gloednieuwe flagship store geopend. Het nieuwe kantoor, gebaseerd op "concept store 3.0", staat model voor het verzekeringskantoor van de toekomst. Met nagenoeg 20% van zijn omzet en zijn nieuwe contracten op de particuliere markt, is het Brussels Gewest erg belangrijk voor Ethias.

Het nieuwe kantoor bevindt zich te 1000 Brussel, Kleerkopersstraat 18-20. Telefoon: 02/227.98.11. De verzekeraar heeft nog twee kantoren in het Brusselse Gewest, met name in Ukkel en in Sint-Pieters-Woluwe. Ethias overweegt momenteel nog een bijkomend kantoor in het noorden van de regio te openen. Het oude en enige Brusselse kantoor aan de Sterrenkundelaan in Sint-Joost-ten-Node werd gesloten.

Het nieuwe agentschap is ontworpen volgens het principe van het verzekeringskantoor van de toekomst. Al sinds september 2013 zijn de nieuwe kantoren van Ethias (Brugge, Waver, Charleroi en Sint-Pieters-Woluwe) volgens het principe van concept store 3.0 ontwikkeld. Dat is geschoeid op het cradle-to-cradle concept. 

Voorbeelden van nieuwigheden zijn First Line Desk (gepersonaliseerd eerste lijnsonthaal met mogelijke doorverwijzing naar de geschikte klantenadviseur), de "virtuele adviseur" (voor complexere topis, waarbij à la minute een expert via videochat kan worden geconsulteerd), een centraal gelegen ervaringsruimte, een gratis en gebruiksvriendelijke Wi-Fi zone met tablets, een innovatieve product wall en een "Collection Box" (voor het klasseren en opbergen van verzekeringsdocumenten thuis).

Meer info: http://www.ethias.be.