Intelligent Group fuseert Addemar en Flexmail

E-mail marketing-bedrijven Addemar N.V. (Hasselt) en Flexmail N.V. (Brussel en Genk), sinds kort onderdeel van Intelligent Group N.V. (Gent), versmelten hun bedrijvigheden. De fusie-entiteit is marktleider in het Belgische e-mail marketing-landschap.

Dertig medewerkers bieden een totaalpakket van diensten, features en ondersteuning aan. Bedrijven kunnen er ook terecht voor begeleiding bij het uitwerken van een e-mail marketing-strategie, gaande van concept tot uitvoering. Etienne Colla en Jacqueline Mahieux, de oorspronkelijke oprichters van Flexmail, sturen het nieuwe team aan.

Flexmail stond in het verleden al bekend voor zijn sterke focus op advies en opleiding. Bedoeling van de fusie-entiteit is zich in de toekomst nog sterker te richten op integraties met externe systemen alsook op de verder uitbouw van de bestaande marketing automation- en targeting-mogelijkheden.

Intelligent Group heeft Jonas Daenens (genoegzaam bekend van hosting-bedrijf Combell Group, nvdr.) tot referentie-aandeelhouder. Recent trad risicokapitaalverschaffer Waterland Private Equity tot de aandeelhoudersstructuur van Intelligent Group toe.

Meer info: 02/669.20.20 of http://www.flexmail.be.

Meer sectornieuws

Agenda