Start-up Bambooti lanceert "A Wooden Back For Your Mac"

Start-up Bambooti B.V.B.A. (Lommel) lanceert zijn nieuwste houten creatie via crowdfunding op het platform Kickstarter. Bambooti verandert ditmaal de alledaagse aluminium MacBooks in hippe kunstwerken van hout. Eerder al pakte het bedrijf uit met houten zonnebrillen.

Om hun jongste creatie te lanceren willen ondernemers Pieter Van Moll en Freek Gielen via het crowdfunding-platform 10.000 euro ophalen. Het nieuwe product bestaat uit een dunne houten fineerlaag die miljoenen MacBook-gebruikers over de hele wereld toelaat om een vleugje natuur en een persoonlijke stijl aan hun laptops toe te voegen.

De Bambooti-skins worden gemaakt van echt hout. Elke skin is bijgevolg gemaakt van echt hout en heeft derhalve een unieke, eigen nerfstructuur. De skin wordt met de hand gemaakt in Europa en is uit ecologisch hout vervaardigd. De Bambooti-skins zijn slechts 0,7 mm dik en personaliseerbaar met eigen design, naam of logo. Ze zijn beschikbaar in vijf verschillende houtsoorten: bamboe, mahonie, walnoot, zwarte es en kersenhout.

Bambooti maakt deel uit van de Start it@kbc-community die jonge start-ups ondersteunt om hun ondernemersidee waar te maken.

Meer info: 0476/65.14.44 of http://www.bambooti.be.