Xarona lanceert digitaal platform ter voorbereiding levensafscheid

Start-up Xarona lanceert het gelijknamige on-line platform waar mensen hun afscheid van het leven kunnen plannen. Gebruikers kunnen op Xarona de hoogtepunten uit hun leven verzamelen en hun wensen voor na de dood beschrijven. Deze verlichten de zorgen voor de nabestaanden. In de praktijk verloopt een afscheid bijna nooit 100% volgens de wensen van de overledene. Het plannen is bovendien erg zwaar voor de nabestaanden.

Met Xarona plant men zelf zijn afscheid en verlicht men de plannen voor de nabestaanden. Het platform helpt, begeleidt en informeert de gebruikers alsook zijn of haar nabestaanden door een zo compleet mogelijk aanbod van diensten, waarin de wensen van de afscheidnemende centraal staan. Zo kunnen op het platform een levensfilm, een digitale kluis, een herdenkingspagina, ... worden aangemaakt.

Bij het overlijden worden de zorgen van de nabestaanden verlicht door middel van de automatische verdeling van gegevens en praktische hulpmiddelen die helpen bij de praktische organisatie van een afscheid. Als beveiligd platform huldigt Xarona strikte privacy-regels. Naast een gratis demo-profiel, kan de gebruiker kiezen uit drie verschillende prijsformules (Brons, Zilver en Goud).

Meer info: 0475/46.56.18 of http://www.xarona.com.