FM graphics neemt KMO-unit in Hoogstraten in gebruik

FM graphics B.V.B.A. heeft zijn activiteiten overgeheveld naar een KMO-unit op de bedrijvenzone De Kluis in Hoogstraten. In zijn nieuwe vestiging spitst de KMO zich voortaan volledig toe op autoreclame en-bestickeringen, car wrapping, vitrine-bestickeringen en showroom-decoratie.

FM graphics, dat intussen zestien jaar bestaat, spitste zich initieel toe op de lay-out van drukwerk. Na verloop van tijd groeide echter de vraag naar promotiemateriaal, posters, panelen, spandoeken en bestickeringen. FM graphics speelde hierop in door te investeren in eigen grootformaat-printers, een snij-plotter, lamineer- en andere afwerktoestellen.

Op zijn nieuwe locatie beschikt FM graphics over een goed toegerust atelier, veel ruimte (360 m²) en een hoge poort zodat met vrachtwagens kan worden binnen gereden. In de toekomst wil de KMO zich vooral onderscheiden als specialist in car wrapping.

FM graphics B.V.B.A. is gevestigd te 2320 Hoogstraten, Veilingstraat 11. Telefoon: 03/669.74.50. URL: www.fmgraphics.be.

Meer sectornieuws

Agenda