Aimbizz lanceert nieuw groeimodel voor bedrijven

Aimbizz B.V.B.A. (Diest), erkend adviesbureau, lanceert met "Structuur Optimalisatie Model Canvas" een nieuw model om bedrijven in hun groei en ontwikkeling te ondersteunen. Het model, ontwikkeld op basis van de jarenlange eigen ervaring, volgt een stappenplan dat bedrijven kunnen gebruiken om alle activiteiten te managen voor groei en ontwikkeling. De focus ligt op een heel diepgaande analyse.

Bijzonder aan het model is dat het gebaseerd is op de overtuiging dat organisaties zich gedragen als complexe levende systemen. Elk departement, product en proces zijn gerelateerd en beïnvloeden elkaar onderling. Een verandering op één vlak kan een impact hebben op een ander.

Het "Structuur Optimalisatie Model Canvas"-model verschaft inzicht in hoe alles precies met elkaar is verbonden en vermijdt snelle oplossingen die veel schade kunnen berokkenen. Het model is toepasbaar voor alle bedrijven die nood hebben aan verandering, zichzelf terug op de rails willen zetten en die willen groeien en zich ontwikkelen.

Meer info: 013/777.111 of http://www.aimbizz.be.