Trafuco neemt Alfred Talke Transport Services over

Logistiek dienstverlener Trafuco N.V. (Schelle) heeft Alfred Talke Transport Services N.V. (ATTS, Zwijndrecht) van de Duitse logistieke groep Alfred Talke overgenomen. ATTS is met een vloot van 36 trekkers voornamelijk actief op de West-Europese markt van de liquid bulk.

Vorig jaar nam investeringsmaatschappij Down 2 Earth Capital N.V. (Antwerpen) een belang van 45% in Trafuco. Toen stelde de groep al op zoek te zullen gaan naar bijkomende schaalgrootte, zowel in de vorm van natuurlijke groei als van acquisities. Vorig jaar investeerde Trafuco zelf in dertig nieuwe trekkers en tien inox-tankopleggers. Dit en volgend jaar wordt de vloot met nog eens veertig trekkers en dertig inox-opleggers uitgebreid.

Als gevolg van de acquisitie van ATTS groeit de omzet van Trafuco tot 35 miljoen euro. De trekkende vloot groeit aan tot 215 eenheden.

Trafuco is gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen, voornamelijk voor liquid bulk, maar ook voor verpakte goederen en containers. Het bedrijf, dat ook gespecialiseerd is in het bunkeren van zeeschepen, focust in hoofdzaak op de markt van de olie, chemie, afval en haventransport.

Meer info: 03/844.69.69 of http://www.trafuco.be.

Meer sectornieuws

Agenda