B-CLOSE sluit partnership met zijladerspecialist Bulmor

B-CLOSE N.V. (Brussel), distributeur van de goederenbehandelingsapparatuur van Hyster, gaat een samenwerkingsakkoord aan met het Oostenrijkse Bulmor Industries AG (Perg) waardoor het bedrijf zich toegang verschaft tot de zijladermarkt. Zijladers zijn bijzonder geschikt voor het stockeren van lange ladingen in opslagplaatsen omdat ze minder maneuvreerruimte nodig hebben dan de traditionele heftrucks.

Het hele gamma van Bulmor, dat zijladers, zware lastzijladers, meerrichtingszijladers en orderpickers omvat, is speciaal ontwikkeld voor de hout-, metaal- en plastic-industrie. De zijladers hebben een hefvermogen van drie tot acht ton. De zware lastzijladers zijn nog robuuster en kunnen lasten van 10 tot 25 ton aan.

De meerrichtingszijladers bewegen in vier richtingen (voor, achter en zijwaarts in twee richtingen) en zijn bijzonder geschikt voor magazijnen met weinig maneuvreerruimte. De orderpickers zijn in tal van uitvoeringen mogelijk die op maat van de onderneming kunnen worden gemaakt. Ze zijn speciaal gebouwd voor het efficiënt verzamelen van grote en/of zware materialen zoals bijvoorbeeld grote houten of metalen platen. Bovendien kunnen de Bulmor-zijladers ook op AGV-basis worden geleverd.

Meer info: 02/245.25.65 of http://www.b-close.be.