Start-up Pingvalue krijgt 1,2 miljoen euro risicokapitaal toegestopt

Start-up Pingvalue, met hoofdkantoor in Luxemburg en een R&D-afdeling in het Genkse C-mine Crib, kondigt een eerste kapitaalsinjectie van 1,2 miljoen euro aan van de Nederlandse private investeringsmaatschappij InvestInFuture (Den Haag).

De gratis app van Pingvalue laat gebruikers in hun directe omgeving events, bezienswaardigheden en producten ontdekken die door locals worden aanbevolen. Dit alles op maat van hun unieke profielen, smaken en locaties.

Pingvalue wil zijn leden 24/7 in contact brengen met het beste wat het stadsleven te bieden heeft, waar ze zich ook bevinden. Door constante interactie met de gebruiker, kan de Pingvalue-app zeer gerichte aanbevelingen geven omtrent hoe iemand zijn waardevolle tijd en geld best zou kunnen spenderen.

Dankzij de thans opgehaalde middelen kan het social marketing-platform van Pingvalue deze zomer in verschillende landen in de Benelux worden gelanceerd, waaronder Genk en Luxemburg. Pingvalue bereidt momenteel een tweede investeringsronde met internationale bedrijven voor. Naast het reeds bestaande kantoor in New York zullen nieuwe vestigingen in de Euregio en in San Francisco worden geopend om de groei te ondersteunen.

Meer info: 0491/52.64.32 of http://www.pingvalue.com.

Meer sectornieuws

Agenda