Orange lanceert nieuw gamma abonnementen

Orange lanceert zijn nieuw gamma abonnementen. Het telecom-bedrijf wil daarmee inspelen op de veranderde gebruiksgewoontes en behoeften van zijn klanten. Er werd een nieuwe, eenvoudigere portefeuille van Dieren-abonnementen uitgekiend, die rekening houdt met alle mogelijke behoeften en behoorlijk wat mobiele data bevat.

Het mobiele dataverbruik in België ligt momenteel 70% hoger dan vorig jaar. De consument verlangt bovendien steeds meer mobiele data en eenvoudigere tariefplannen, zodat hij makkelijker zijn keuze kan maken.

Op basis van een grondige behoeftenanalyse formuleert Orange een nieuw, transparant aanbod dat bestaat uit zes abonnementen die beantwoorden aan de verschillende gebruikersbehoeften, grote databundels (behalve bij de instapformule Kolibrie), de integratie van de iCoyote-applicatie vanaf het abonnement Koala en een comfortabel roaming-pakket (bellen, SMS'en en surfen), inbegrepen bij de formule Arend Premium. Voorts werden ook nieuwe Dieren-abonnementen uitgewerkt voor zelfstandigen en vrije beroepen die meer mobiele data willen.

Meer info: http://www.orange.be