Organi ondersteunt groeistrategie van Accountantskantoor De Graef-Linsen & Co NV

De Graef-Linsen is een zeer speciale klant voor Organi. De Graef-Linsen is al van dag 1 klant bij Organi. Het succes van de samenwerking is gebaseerd op een echte win-win situatie. De praktijkervaring van het kantoor heeft mee gezorgd voor de ontwikkeling van het boekhoudpakket. De jarenlange samenwerking heeft gemaakt dat ORAS is uitgegroeid tot een bijzonder volledig boekhoud- & accountancy pakket.

De Graef-Linsen & Co NV is doorheen de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor voor accountancy, fiscaal, financieel en strategisch advies. In totaal behandelen 35 medewerkers zowat 1500 administraties. Het kantoor bekleedt in de regio een mooie 7de plaats in de sector. ORAS, het boekhoud & accountancy pakket van Organi, biedt het kantoor een totaaloplossing voor een volledige (digitale) dossieropvolging geïntegreerd in de boekhoudkundige verwerking. Het onderliggend Progress® OpenEdge® platform biedt een performante en zeer stabiele toepassing.

Groeistrategie

De markt waarin De Graef-Linsen opereert, is continu in beweging en vraagt om een dynamische visie. Om mee te evolueren met de noden van “het kantoor van de toekomst” en om de communicatie met de klanten te optimaliseren, staan nog enkele uitdagende projecten gepland, waaronder de implementatie van de OCR scanning module en het klantenportaal.

OCR scanning

Met deze module zal het kantoor aangeleverde aan- en verkoopfacturen kunnen omzetten in pdf-formaat, vervolgens met OCR (Optical Character Recognition) technologie alle relevante data uit deze documenten halen en automatisch opnemen in de ORAS boekingsprogramma’s. Ook digitaal aangeleverde facturen in e-fff formaat zullen direct verwerkt kunnen worden.

Klantenportaal

Met de implementatie van het klantenportaal wilt het kantoor de samenwerking met haar klanten verder vergemakkelijken. Via het online platform zullen klanten 24/7 real-time toegang hebben tot hun dossier en alle soorten documenten. De oplossing biedt tevens permanente inzage in managementrapportage via overzichtelijke & begrijpelijke dashboards van financiële cijfers.

Met de geplande nieuwe ontwikkelingen zal De Graef-Linsen een snellere, digitale service te combineren met meer persoonlijk advies.

Meer informatie: www.organi.be.

Contact: Johan Haghebaert