KBC van start met fiets-lease

KBC Groep N.V. (Brussel) heeft per 1 november 2016 het Velodroom-project opgestart. Dat maakt het voor KBC-medewerkers mogelijk een stukje loon voor een lease-fiets in te ruilen. Eerder reden KBC-medewerkers in Antwerpen proef.

Sinds 1 november voert de bankverzekeraar fiets-leasing geleidelijk in voor alle KBC-medewerkers in Vlaanderen en Brussel. Om voor een lease-fiets in aanmerking te komen, moet de medewerker bereid zijn om minstens 50% van de (volledige of gedeeltelijke) woon/werk-verplaatsingen met de fiets af te leggen. Om het even welk fietstype komt voor fiets-lease in aanmerking, behalve "S Pedelecs" omdat die als bromfiets worden gecatalogeerd.

KBC selecteerde een ruim aanbod aan A-merken bij verschillende lokale handelaars en verdelers. De medewerker kiest zijn fiets bij een erkende handelaar in de buurt, waar hij ook voor onderhoud en herstelling terecht kan.

Het lease-contract loopt 36 maanden en omvat ook een KBC Autolease All Risk-fietsverzekering voor diefstal en schade, VAB-fietsbijstand en een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Meer info: http://www.kbc.be.