PROEF van start met horeca-incubator in Antwerpen
PROEF lanceert in Antwerpen de eerste horeca-incubator. Via de incubator kunnen ondernemers hun concept tijdelijk uitproberen in een bestaande zaak, onder professionele begeleiding én in een veilige omgeving. PROEF wil zodoende het aantal faillissementen in de horeca terugdringen.
Horeca-starters kunnen bij PROEF terecht voor een zes maanden durend traject waar ze genieten van verschillende soorten begeleiding via workshops en persoonlijke coaching. Ze worden daarin bijgestaan door vakmensen, leveranciers en gevestigde waarden in de horeca.
Bovendien helpt PROEF de jonge ondernemers aan een kant-en-klare locatie waar ze hun concept onmiddellijk kunnen uittesten. De incubator doet hiervoor een beroep op bestaande horecazaken die bereid zijn hun zaak te delen.
PROEF, dat al kan rekenen op de steun van partners als Le Creuset, Chacalli Wines, ISPC, Foodpairing en P&V Verzekeringen Marc Verbraecken, maakt deel uit van de Start it @kbc-community.
Meer info: 0477/858.967 of http://www.proef.org.
Voor u geselecteerd
Kort de voordelen van een abonnement...
Belangrijk nieuws te delen?
Ontvang Leads voor 19€/mnd
- Ontvang automatisch info over leads, klanten, concurrenten en partners
- Alle data en artikels staat voor u beschikbaar
- Maandelijks opzegbaar
Wilt u meer bedrijven bereiken?
Word dan dVO Reach en promoot uw bedrijfsverhaal bij 50.000 beslissers.