PROEF van start met horeca-incubator in Antwerpen

07/11/2016 OM 10:48 - Luc Willemijns
41819bf2c04b7a7e123254de95210da5
(Karl Magnus, Foto Jeffrey Vanhoutte)

PROEF lanceert in Antwerpen de eerste horeca-incubator. Via de incubator kunnen ondernemers hun concept tijdelijk uitproberen in een bestaande zaak, onder professionele begeleiding én in een veilige omgeving. PROEF wil zodoende het aantal faillissementen in de horeca terugdringen.

Horeca-starters kunnen bij PROEF terecht voor een zes maanden durend traject waar ze genieten van verschillende soorten begeleiding via workshops en persoonlijke coaching. Ze worden daarin bijgestaan door vakmensen, leveranciers en gevestigde waarden in de horeca.

Bovendien helpt PROEF de jonge ondernemers aan een kant-en-klare locatie waar ze hun concept onmiddellijk kunnen uittesten. De incubator doet hiervoor een beroep op bestaande horecazaken die bereid zijn hun zaak te delen.

PROEF, dat al kan rekenen op de steun van partners als Le Creuset, Chacalli Wines, ISPC, Foodpairing en P&V Verzekeringen Marc Verbraecken, maakt deel uit van de Start it @kbc-community.

Meer info: 0477/858.967 of http://www.proef.org.

41819bf2c04b7a7e123254de95210da5
(Karl Magnus, Foto Jeffrey Vanhoutte)
Ebe19ea38c078164e4915ff97abc96c7
8ec55359045225f796ae33c72ccb380e

Voor u geselecteerd

Kort de voordelen van een abonnement...

Belangrijk nieuws te delen?

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.