SkillsBridger elimineert skills gap tussen studenten en bedrijven

SkillsBridger G.C.V. (Gent), lid van de Start it @kbc community, start een on-line leerplatform dat de skills gap tussen studenten en bedrijven structureel elimineert. De start-up verzamelt kwalitatieve leermomenten zoals lezingen, workshops en master classes op één centraal platform. Studenten krijgen een overzicht van de vaardigheden die in de bedrijfswereld als waardevol worden beschouwd, maar vaak niet in het curriculum van universiteiten of hogescholen voorkomen.

SkillsBridger is een leeromgeving die studenten de mogelijkheid biedt om nog tijdens hun studies gratis aan hun vaardigheden te werken. Een on-line certificaat bewijst dat zij hun vaardigheden hebben bijgeschaafd door aan deze leermomenten deel te nemen. Het bedrijf werkt samen met een uitgebreid en gevarieerd partnernetwerk. Samen vormen zij een eco-systeem dat kwaliteitsvolle leeropportuniteiten organiseert.

Capitant, een studentenvereniging die studenten introduceert en begeleidt naar de financiële markten, maakt al deel uit van SkillsBridger. Studenten kunnen zich via SkillsBridger inschrijven voor evenementen in Leuven, Gent, Antwerpen en Brussel.

Meer info: 0476/42.04.45 of http://www.skillsbridger.com.