Sven Nys op bezoek bij Group VHC

Gemeente Overijse zet Group VHC in de kijker (Ingezonden mededeling)

Group VHC, de specialist in klimaatbeheersing, werd door de gemeente Overijse in de kijker gezet en maakte van de gelegenheid gebruik om haar vernieuwde positionering voor te stellen aan het grote publiek. Sven Nys en zijn voormalige topcoach Paul Van Den Bosch waren te gast, spraken over het belang van gezond leven, wonen en werken en de analogie tussen de bedrijfswereld en de topsport.

“Elk jaar zetten we met de gemeente Overijse een bedrijf uit de gemeente in de kijker”, vertelt schepen van lokale economie Leo Van den Wijngaert. “Zo brengen we professionals met elkaar in contact en creëren we extra dynamiek in de lokale economie. Dit jaar krijgen Overijsenaren en bedrijven uit de streek een boeiende inkijk in het reilen en zeilen binnen Group VHC.”

Bij het begin van het event kregen de gasten zo een rondleiding in de gebouwen van Group VHC en wierpen ze een blik op de oplossingen en producten van de specialist in klimaatbeheersing.

Nieuwe positionering

Group VHC maakte als gastheer van het businessevent gebruik om zijn nieuwe positionering voor te stellen aan zijn klanten, partners en het bredere publiek.

“Mensen vinden comfort en gezondheid steeds belangrijker. Koppel dit aan het feit dat we met z’n allen ongeveer 90% van onze tijd binnen spenderen en dan weet je dat je als bedrijf moet investeren in een gezonde werkomgeving voor jezelf en je personeel”, vertelt Wim Van Haute, zaakvoerder van Group VHC. “Hierin maken we ons sterk. Als specialist in klimaatbeheersing en groene energie, wil Group VHC bijdragen tot het welzijn en comfort van werknemers en mensen thuis. Proactief en niet reactief. Samen met onze klanten en partners werken we initiatieven uit om beter te kunnen leven, wonen en werken.”

Sven Nys

Te gast op het event waren niemand minder dan gewezen veldrijder en topsporter Sven Nys en zijn voormalig topcoach Paul Van Den Bosch. Sven Nys sprak voor het publiek inspirerend over het nut van gezond leven, wonen en werken in de topsport: “Als topsporter moet je dag in dag uit het beste van jezelf kunnen geven. Naast de juiste voeding en een geschikt trainingsschema, is ook het belang van een gezonde en comfortabele woon- en werkomgeving niet te onderschatten.”

Topcoach Paul Van Den Bosch vergeleek in zijn toespraak de toewijding van een bedrijfsleider met die van een topsporter. Sven Nys weet als gewezen veldritkampioen en huidig ploegmanager van Telenet-Fidea perfect wat dit inhoudt: “Net zoals een topsporter leeft voor zijn sport, is een bedrijfsleider continu bezig met zijn onderneming. Dit vraagt passie, doorzettingsvermogen en een productieve werkomgeving die jezelf en je personeel toelaat om optimaal te presteren.” Achteraf leerden de aanwezigen elkaar en Group VHC beter kennen tijdens het netwerkevent met een hapje en een drankje.

Kom meer te weten over de dienstverlening van Group VHC via www.groupvhc.be