Orange lanceert Orange Business Buyback

Orange lanceert Orane Business Buyback. De operator koopt oude smartphones en tablets terug voor de beste prijs op de markt, in ruil krijgt de klant geld of korting bij de aankoop van een nieuwe toestel bij Orange. Er zijn geen beperkingen wat aantal, ouderdom, type of herkomst van de mobiele toestellen betreft.

Dankzij een partnership met CompaRecycle, een geavanceerd platform om toestellen terug te kopen, biedt Orange een unieke en ecologisch verantwoorde terugkoopoplossing aan om oudere mobiele apparaten een tweede leven te bezorgen. Na de terugkoop ondergaat het toestel enkele kwaliteitscontroles en worden alle gegevens van de vorige eigenaar definitief gewist. Als het toestel niet voor hergebruik geschikt is, wordt het vernietigd conform alle Europese voorschriften en regels (WEEE).

Business Buyback is beschikbaar in alle Orange- verkoopspunten voor bedrijven die tot negen toestellen willen verkopen. Bedrijven die tien toestellen of meer kwijt willen, kunnen bij hun Orange account manager aankloppen.

Meer info: http://www.orange.be.