Coyote lanceert nieuw geconnecteerd navigatiesysteem

Coyote Sytems Benelux N.V. (Waver) lanceert met Coyote NAV+ een nieuw geconnecteerd navigatiesysteem dat waarschuwingen en verkeer in real-time combineert met een dynamische navigatie en rijstatistieken. Coyote NAV+ biedt het beste traject en alternatieve routes in  functie van het verkeer van het ogenblik, economische kaarten met 3D-weergave om zich beter te oriënteren, "Lane Assist" dat heel precies aangeeft welk rijvak te volgen en "Mijn Coyote Stats" dat de rijstatistieken van de chauffeur overzichtelijk oplijst.

Coyote werd samen met kaartspecialist Here, dat zijn kaarten constant updatet en met POI (Points of Interests: hotels, restaurants, ...) integreert. De nieuwe versie van Coyote NAV+, die vanaf het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar wordt, zal parkings in de buurt van de bestemming aanbevelen (in samenwerking met Parkopedia).

Het nieuwe navigatiesysteem komt met een groot full HD-scherm van 5,5 inch (1920 x 1080), een nieuwe aanraakknop voor meldingen en een processor van 1 Go RAM en updates via OTA (4G) en Wi-Fi.

Meer info: 0800/24.414 of http://www.coyote.be.

Meer sectornieuws

Agenda