Konica Minolta pakt uit met platform voor bedrijfsproces- en print management

Genius: zo heet het nieuwe platform van Konica Minolta dat het mogelijk maakt om geoptimaliseerde bedrijfsprocessen zoals document-, print- en apparatuurbeheer in één toepassing samen te voegen. Het Genius-platform bestaat uit de producten GeniusMFP (managed print services) en GeniusBPM (business process management). Met de toepassing GeniusMFP kan de gehele afdrukomgeving centraal worden aangestuurd.

GeniusBPM zorgt ervoor dat met de hand uitgevoerde routineprocessen in geautomatiseerde workflows samen komen. Met de op Java gebaseerde toepasssing GeniusBPM kunnen willekeurige bedrijifsprocessen worden geautomatiseerd. Of het nu gaat om reiskosten, salarisafrekening of facturatie, tijdrovende met de hand uitgevoerde handelingen worden in efficiënte digitale workflows gecombineerd.

GeniusMFP is een oplossingspakket voor authenticatie, Follow Me-printing, scan-routing en accounting. Het bestaat uit acht flexibel te combineren modules. De oplossing is willekeurig aan te passen en voldoet aan de de meest uiteenlopende eisen die aan het afdrukbeheer en de systeembewaking worden gesteld. Gebruikers van de afdruksystemen kunnen onafhankelijk van de fabrikant een uniforme user interface gebruiken. IT-beheerders hoeven slechts met één software-pakket te werken.

Meer info: 02/727.08.54 of http://www.konicaminolta.be.

Meer sectornieuws

Agenda