PERI tekent Benelux-structuur uit

PERI België (Boom), Luxemburg (Contern) en Nederland (Schijndel), actief als leverancier van bekistingssytemen en ondersteuningen, versmelten per 1 januari 2018 tot PERI Benelux. Dankzij synergieën en investeringen creëert de nieuwe structuur ruimte voor extra capaciteit en productvariatie. De Belgische opslagterreinen, die in 2017 tot 27.000 m² werden uitgebreid, zullen voortaan ook voor Nederlandse projecten worden ingeschakeld.

De montagehal in het Nederlandse Schijndel, erg geschikt voor complexe montages, staat thans ook ter beschikking van de Belgische en Luxemburgse klanten. Uniek voor de Benelux is dat PERI specifieke onderdelen die dat vereisen, op voorhand in de montagehal monteert. Dankzij de in 2016 geopende steigerfabriek in het Duitse Günzburg kan PERI voldoen aan de stijgende vraag naar steigers en compatibele bekistingen. In de nieuwe afdeling "Operations" brengt PERI zijn orderadministratie en logistiek voor de Benelux samen.

Wereldwijd stelt het Duitse familiebedrijf 8.100 mensen tewerk, verdeeld over 60 dochterondernemingen en meer dan 120 logistieke centra. In 2016 boekte PERI een omzet van 1,3 miljard euro.

Meer info: 052/31.99.31 of http://www.peri.be.