Maison De Froy brengt alcoholvrije feestdrank met uniek productieprocédé op de markt

02/01/2018 OM 16:12 - Luc Willemijns
41c0897dda58d1e3597d1bbcdc34e77c

Start-up Maison De Froy (Brussel) lanceert met Pristin Sellier een non-alcoholische feestdrank die volgens een uniek proces zonder fermentatie wordt aangemaakt. In tegenstelling tot andere alcoholvrije bubbels gaat het hier niet om een gealcoholiseerde drank waaruit naderhand de alcohol wordt onttrokken.

Pristin Sellier wordt vervaardigd zonder fermentatie. Voor de ontwikkeling van de drank werkt de Maison De Froy samen met doorgewinterde sommeliers en een champagnehuis om de kleur en de bubbels goed te krijgen.

De start-up maakt zich intussen op om nieuwe producten te lanceren, zoals een rosé, en Prestin Sellier ook in andere formaten aan te bieden.

Maison De Froy maakt deel uit van accelerator Start it @KBC.

Meer info: 0473/70.96.63 of http://www.maisondefroy.com.

41c0897dda58d1e3597d1bbcdc34e77c
20a0ccfa060beaf437881785db534e9c
Romain Dekeyser, oprichter van Maison De Froy

Voor u geselecteerd

Kort de voordelen van een abonnement...

Belangrijk nieuws te delen?

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.