Loxone opent Smart Home demo-woning in Nijlen

Loxone Benelux B.V.B.A., aanbieder van de allround Smart Home-oplossingen van het Oostenrijkse gelijknamige bedrijf, heeft in Nijlen de eerste echte Smart Home demo-woning in de Benelux geopend. In hartje Nijlen werd een appartement volledig ingericht volgens de visie van Loxone met een intelligente automatisering van verlichting, verwarming, zonwering, audio, ventilatie, alarm, toegangscontrole en meer.

De "Touch Surface" integreert de innovatieve drukknopstandaard van Loxone, die nagenoeg onzichtbaar is en overal kan worden aangebracht, met name op het keukenblad, aan de eettafel, op de werktafel of aan het zwembad. Meubels of oppervlakken worden zodoende unieke bedieningselementen.

Met de Loxone kunnen op eenvoudige wijze de lichtstemmingen worden gewijzigd, favoriete muziek beluisterd, de zonwering bediend of andere functionaliteiten uitgevoerd. De "Touch Surface" kan op verschillende materialen worden ingezet: steen, hout, glas of keramiek. Hij wordt door een eigen Mini-server aangestuurd.

Meer info: 03/369.10.68 of http://www.loxone.com.