Renault België Luxemburg versnelt implementatie Renault Stores

Renault België Luxemburg versnelt de implementatie van zijn Renault Stores. Eind 2017 ging de tweede fase van de implementatie van het nieuwe concept in met als doel de klantenervaring uit te breiden van binnen naar buiten toe. Om de complementariteit tussen het digitale en fysieke netwerk kracht bij te zetten, dienen de Renault Stores onberispelijk te zijn op alle gebieden waarvoor het Internet de consument geen afdoend antwoord kan bieden: gepersonaliseerd onthaal, mogelijkheid om de auto's, kleuren en materialen te bekijken en aan te raken, proefritten met modellen, overnamevoorstellen en vooral een kwalitatieve relatie met de verkoper en service-adviseur.

De tweede implementatiefase breidt, zoals gezegd, de klantenervaring naar buiten toe uit. Dat vertaalt zich in een moderne signalisatie die aansluit bij de nieuwe visuele identiteit van het merk en met een tentoonstellingszone voor testwagens, een zone voor elektrische wagens (Z.E.) en een zone voor tweedehandswagens. Garage Bossuyt (Waregem), Devos-Capoen (Kuurne), Groep Pashuysen (Leuven), Garage Kerremans (Lier) en V&D Motors (Tielt) waren de eerste zaken in Vlaanderen om de tweede fase van het Renault Store-concept uit te rollen.

Het netwerk van Renault Belux omvat 145 vestigingen, waaronder vier in beheer van de Renault Retail Group, en 115 lokale agenten.

Meer info: 02/334.78.52 of http://www.renault.be.