EDF Luminus huldigt vernieuwd kantoor op Corda Campus in

EDF Luminus N.V. (Brussel) heeft op de Corda Campus in Hasselt zijn vernieuwde kantoor officieel ingehuldigd. De medewerkers van het bedrijf zaten mee aan de tekentafel en ontwierpen zelf hun kantoor, geschikt voor de nieuwe manier van werken.

In de nieuwe, geoptimaliseerde kantooromgeving staan autonomie en entrepreneurship centraal. De hernieuwde kantoorruimte is ingedeeld in functie van de taken die de medewerkers van Luminus uitvoeren. Hiervoor werd het "flexdesk based"- en "activity based"-werken uitgevoerd. "Flexdesk based"-werken maakt de werkomgeving geschikt voor een wisselend aantal medewerkers.

Het aantal werknemers in Hasselt kan namelijk van dag tot dag verschillen omdat medewerkers de mogelijkheid zullen krijgen van thuis te werken, maar ook omdat werknemers van andere sites vanuit het kantoor in Hasselt kunnen werken. Bij "Acitvity based"-werken leent de werkomgeving zich voor alle soorten taken die de werknemers uitvoeren: individueel geconcentreerd werken, samenwerken in projecten, een informeel gesprek tussen een leidinggevende en een teamlid, een brainstorming-ruimte om innovatie te stimuleren, ... Kortom, een werkomgeving waar medewerkers zich goed voelen.

Objectieven, vertrouwen, een open en nieuwsgierige geest, autonomie, durf, verbondenheid met de collega's: dat zijn de sleutelwoorden die deze nieuwe manier van werken met als projectnaam "Power2You" samen vatten.

EDF Luminus is sterk verankerd in de Limburgse regio. Op de Corda Campus stelt het bedrijf vierhonderd mensen tewerk. Maar in Limburg zijn ook de filialen Leenen Luminus (Sint-Truiden, installatie en onderhoud van verwarmingsketels, sanitair en ventilatie (32 werknemers)) en Insaver (Zonhoven, specialist in zonnepanelen en isolatie (24 werknemers)) gevestigd.

Meer info: 02/229.19.50 of http://www.edfluminus.be.