Gimv baas aan boord bij Franse Thermes

Investeringsmaatschappij Gimv N.V. (Antwerpen) neemt, samen met de voorzitter en het management, voor een niet openbaar gemaakt bedrag de groep France Thermes over van Normandie Capital Investissement, Initiative et Finance en Volney Développement.

Als eigenaar ontwikkelt en exploiteert France Thermes op dit ogenblik twee thermale resorts in Bagnoles de l'Orne (Normandië) en in Châtel-Guyon (Auvergne). Vorig jaar verwelkomde de groep bijna 20.000 kuurgasten, goed voor een omzet van 19 miljoen euro. France Thermes geniet vooral bekendheid omwille van zijn expertise in de ontwikkeling van thermale resorts.

De sterk groeiende groep heeft de ambitie om de markt te consolilderen. Op vandaag exploiteert de groep B'O Resort in Bangoles de l'Orne, een toonaangevend thermaal oord in het Noordwesten van Frankrijk op het vlak van reumatologie en flebologie. In Châtel-Guyon bouwt de groep momenteel een nieuw, innovatief thermaal resort, dat als enige in Europa zijn expertise op het vlak van reumatologie zal aanvullen met een uniek kuuraanbod ter bevordering van de kwaliteit van de prijsvertering en van de darmflora.

Meer info: 03/290.21.00 of http://www.gimv.com.