KBC Groep heeft uitwijkmogelijkheid voor medewerkers "Boerentoren"

KBC staat voor een grootscheepse renovatie-operatie van de KBC-Toren in Antwerpen. De werken zullen twee jaar in beslag nemen. In de komende maanden wordt het gebouw geleidelijk aan volledig vrijgemaakt. Vanaf uiterlijk 1 juli en tijdens de volledige duur van de werken zullen medewerkers en "bewoners" ondergebracht worden in ofwel andere KBC-gebouwen, ofwel panden elders in de stad die de bankverzekeraar zal huren.

Het kantoor voor bedrijvenklanten verhuist naar een leegstaand KBC-kantoor in Antwerpen Haven, met name aan de Brouwersvliet. De kluizenzaal alsook de ondergrondse parkeerplaatsen blijven tijdens de werken voor de klanten toegankelijk. Het merendeel van de ondersteunende diensten vindt een nieuwe thuis in een huurpand, vlakbij het station van Berchem (Roderveldlaan). Enkele andere diensten kunnen terecht in de KBC-gebouwen in Mechelen of in een aantal kleinere kantoren in Antwerpen. KBC Live (bankverzekeren vanop afstand) wordt ondergebracht in een huurpand in "Kievit" (Engie-gebouw), vlakbij het Centraal Station van Antwerpen. KBC zorgt ervoor dat de twee inpandige handelszaken op het gelijkvloers open kunnen blijven mochten de uitbaters dat wensen. Voor een aantal andere bewoners lopen de besprekingen nog.

KBC hoopt binnen afzienbare tijd de onderhandelingen te kunnen afronden voor het bankkantoor voor particulieren met de geldautomatenzone, het private banking-kantoor, het kantoor van Omnia alsook voor de startende ondernemingen die via Start it @KBC al een aantal jaren gratis verschillende verdiepingen ter beschikking hebben.

Meer info: http://www.kbc.be

Meer sectornieuws

Agenda