Zusterbedrijven Your Mover Vandergoten en Your Mover Logistics fuseren

Verhuisbedrijf J.Ph. Vandergoten versmelt zijn activiteiten met logistiek zusterbedrijf Your Mover Logistics binnen het nieuw opgerichte Transmoove. De fusie-entiteit biedt alle diensten aan met betrekking tot het duurzaam realiseren van veranderende kantooromgevingen.

Transmoove richt zich op alle soorten ondernemingen in beweging wier werkomgeving maximaal aangepast dient aan nieuwe noden en verandering. De aloude verhuizingen en logistieke oplossingen blijven daar deel van uitmaken, maar de dienstverlening gaat verder dan dat. Herinstaatstellingen van gebouwen is daar een voorbeeld van alsook de organisatie van een centrale logistieke cel in-house bij de klant. Kortom, alle diensten met betrekking tot "the smart move towards a sustainable workspace".

Transmoove telt een 120-tal medewerkers. Het staat voor een jaaromzet van ruim 14 miljoen euro. De KMO beschikt over twee bedrijfssites in Vilvoorde, met 20.000 m² aan opslagplaatsen, beide gelegen in Cargovil. Zusterbedrijf NNOF blijft instaan voor een innovatieve dienstverlening rond circulaire kantoorinrichting.

Meer info: 02/705.35.35 of http://www.transmoove.org.

Meer sectornieuws

Agenda