BULK.ID presenteert nieuwe Move-machine van Steinert

BULK.ID B.V.B.A. (Waregem), de recycling-poot van bedrijvengroep Lybover van de familie Boels, neemt de service op van de nieuwe Move-machine die Steinert ontwikkelde voor het scheiden van non-ferro metalen alsook het optisch scheiden van diverse materiaalstromen. Het Duitse Steinert is gespecialiseerd in het scheiden van non-ferro materiaal.

Tot voor kort werden de machines als onderdeel van een vaste lijn opgesteld. De Move is evenwel flexibel en mobiel inzetbaar. De machine kan deeltjes scheiden tot op 0,5 mm. De toepassingen zijn heel divers.

De Move kan worden aangewend voor het scheiden van ferro- en non-ferrodeeltjes uit materiaalstromen. Denk aan de houtindustrie, de bouw- en sloopsector, kunststofrecyclage, automobielrecyclage en bodemasverwerking. Toen Lybover in 2009 BULK.ID overnam, had de voormalige eigenaar al ruim twintig jaar ervaring met Steinert.

BULK.ID, dat installaties voor het scheiden, recycleren en transporteren van diverse materiaalstromen engineert, installeert en onderhoudt, treedt voor Steinert op als exclusief agent voor België, Luxemburg en Frankrijk.

Meer info: 056/71.53.85 of https://www.bulkid.be.

Meer sectornieuws

Agenda