Nieuwe accommodatie en bedrijfsstijl voor Lybover-groep

Bedrijvengroep Lybover B.V.B.A. (Waregem), die zeven nichebedrijven overkoepelt, heeft zijn nieuwbouwactiviteiten afgerond. Vorig jaar boekte de groep een omzet van 50 miljoen euro.

Voor de toekomst zet Lybover in op een grotere kruisbestuiving tussen zijn verschillende business-units. Vandaar dat die voortaan op eenvormige wijze binnen een nieuwe huisstijl en onder de Lybover-koepel in de markt worden gepositioneerd.

De Lybover-groep omvat de divisies Recycling (ex-Bulk.ID, machines en installaties voor droge bulktechnieken), Metal (ex-Hafibo/Hafinox, plaatbewerking, constructiewerken en industriële buisleidingen in zowel staal als inox), Air (ex-Keller Lufttechnik Benelux, Keller France en Luksal, industriële ontstoffingsinstallaties), Fire (ex-Keller Benelux, brandcompartimentering en rook- en warmte-afvoerinstallaties voor ondergrondse parkings en gebouwen), Installation (ex-Lybotech, montage- en service-activiteiten) en Bulk (ex-Motogroup - site Brugge, installaties voor opslag en transport van bulkgoederen).

In maart namen de medewerkers van de business-units Air, Recycling, Metal en Fire hun intrek in het gloednieuwe hoofdkantoor van Lybover. Het gebouw, met een oppervlakte van 2.000 m², biedt plaats aan een honderdtal medewerkers. De centrale diensten, zoals Finance, IT en HR, werden gecentraliseerd in een bestaand gebouw dat met de nieuwbouw verbonden is. Een ander gebouw wordt volledig omgebouwd tot sociale ruimten en ontspanningsruimte voor alle medewerkers. 

Lybover B.V.B.A. is gevestigd te 8791 Waregem, Oude Kassei 16. Telefoon: 056/67.10.10 of http://www.lybover.be.

Meer sectornieuws

Agenda