Nieuw GuestHouse Hotel-concept van start in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel, op zowat 500 meter van attractiepark "De Efteling", heeft het eerste GuestHouse Hotel zijn deuren geopend. Het concept, dat inspeelt op nieuwe reistrends zoals "staycation", "experience holdidays" en "slow travel", combineert huiselijkheid met hotelfaciliteiten.

Centrale plek in het hotel is YOUR Living waar alle gasten samen komen, bitterballen kunnen smullen, iets drinken, een spelletje spelen of de plannen voor de volgende dag maken. Er is tevens een interactief bord te vinden met informatie over de omgeving en een bolderkar verhuurdienst.

Met YOUR Garden krijgen de gasten een eigen tuin ter beschikking met een glijbaan en zandbak voor de allerkleinsten en mogelijkheid tot tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart of tafeltennis.

Het GuestHouse Hotel biedt familiekamers tot acht personen, zodat ook nieuw samengestelde gezinnen er terecht kunnen. Het heeft ook het eerste zespersoonbed in Nederland. Het hotel telt 69 leuk en luchtig ingerichte kamers ("Farmhouse", "Greenhouse" of "Bunkhouse").

Het GuestHouse Hotel, een zusterhotel van Hotel De Kroon in Kaatsheuvel, bevindt zich te 5171 GJ Kaatsheuvel, Gasthuissstraat 118. Telefoon: 00-31/416.273.567. URL: https://guesthousehotel.nl.