Vernieuwde CEBIT van start met ijzersterk conferentieprogramma

De vernieuwde CEBIT gaat op maandag 11 juni in Hannover van start met een bijzonder drukke conferentiedag. De expo in de beurshallen opent op dinsdag 12 juni zijn deuren. De Take-off Monday biedt een barstensvol en kwalitatief hoogstaand programma aan met topsprekers die dieper ingaan op de digitalisering, zowel op de verschillende conferentie-formats in het Convention Center als op de welcome night, ’s avonds in Hal 11.

Jaron Lanier houdt de keynote speech tijdens de Take-off Monday. Lanier geldt als een icoon van de virtual reality-beweging en is tegelijk één van de meest kritische observatoren van het Internet. Na de keynote speech worden op het “Future Work Forum” scenario’s voor het werken in de toekomst ontwikkeld. Er zal dieper worden ingegaan op de vraag hoe de kansen die door de digitalisering voor de economie en de manier van werken worden geboden optimaal kunnen worden benut en hoe tegelijk de vrees voor het verlies van arbeidsplaatsen en kwalificaties kan worden getemperd. Aan de discussies over de toekomst van de arbeidswereld zullen onder meer Christiane Brenner, ondervoorzitter industrievakbond IG Metall, en prof. dr. Dieter Spath, ingenieur en president van acatech, de Duitse Academie van Wetenschap en Technologie, deelnemen.

Een ander programmapunt van de Take-off Monday is de executive talk van CEBIT. In het middelpunt van het evenement zal de vraag staan hoe de steeds krachtigere digitale technologieën kunnen worden aangewend om economische groei en welstand te realiseren en tegelijk de maatschappelijke cohesie te versterken. Andere panelgesprekken en discussie-formats rondom het thema digitalisering met vooraanstaande vertegenwoordigers uit de economische en de politieke wereld worden op dit ogenblik gepland.

Meer info: www.cebit.de.

“I-Tel” biedt 50% korting op uw CEBIT-ticket

Bezoek CEBIT (12 t.e.m. 15 juni 2018) en ontdek hoe u uw business kunt innoveren met nieuwe digitale oplossingen! CEBIT 2018 schept een inspirerende atmosfeer die business en klanten verbindt. CEBIT is het Europees B2B-festival voor innovatie en digitalisering: start-ups, multinationals, KMO’s, speakers, officiële internationale delegaties en veel meer. CEBIT brengt alle factoren van de digitale wereld samen!

Koop hier uw voordelig “Impulse Ticket” met volgende promo-code P43xdy6CVW en geniet van 50% korting!