Eurosender nu ook in België actief

Eurosender Ltd., on-line boekingsplatform voor deur-tot-deur verzenddiensten in Europa, lanceert zijn dienstverlening op de Belgische markt. Het platform sloot eerder een testperiode met succes af, zo luidt het. Het richt zich op studenten, expats, KMO's en kleine on-line verkopers.

De zoekmotor van Eurosender vergelijkt de tarieven tussen honderden post- en koeriersdiensten. Het bedrijf biedt zodoende aan consumenten en bedrijven de mogelijkheid om een pakket/pallet tegen de laagste prijs te verzenden. De tarieven van Eurosender liggen, naar verluidt, tot 70% lager in vergelijking met traditionele koerier- of postbedrijven. Het Eurosender-platform is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en dertien andere talen.

Eurosender's zakelijke doelgroep in België zijn KMO's die regelmatig pakketten verzenden en andere kleine bedrijven die door kleine hoeveelheden pakketten en/of onregelmatige zendingen een beperkte onderhandelingsmacht bij post- en koeriersdiensten hebben.

Het in 2014 opgerichte Eurosender is inmiddels actief in 33 Europese landen. Op dit moment telt het platform 30.000 geregisteerde KMO-bedrijven en zowat 150.000 actieve consumenten.

Meer info: 00-31/202.416.320 of http://www.eurosender.com.