Sophos voegt Deep Learning toe aan Sophos Email Advanced

Sophos lanceert Sophos Email Advanced, de eerste oplossing voor e-mail beveiliging die voorspellende beveiliging biedt door middel van Active Threat Protection (ATP), anti-phishing e-mail authenticatie en outbound scanning en policy support. Onderzoek van Sophos Labs wees onlangs uit dat 75% van de malware in een organisatie voor die organisatie "uniek" is en duidt erop dat de meeste aanvallen zero-day zijn. De enige manier om dit te bestrijden is met het deep learning-neurale netwerk dat geïntegreerd is in de Sophos Email sandbox-technologie om zo kwaadwillende, onbekende bestanden in e-mails te identificeren, zo luidt het.

Sophos Email Advanced bevat overigens de CryptoGuard-technologie in de sandbox om ransomware te stoppen voordat deze in de inbox van de werknemers terecht komt. Een andere primaire verdediging tegen ransomware en phishing-aanvallen is Time-of-Click bescherming. Hierbij wordt de URL gescand op het moment van de muisklik, zodat ongeziene en vertraagde aanvallen worden voorkomen.

Outbound scannen en meerzijdige policy support kunnen voorkomen dat een organisatie onbedoeld malware doorstuurt of spam verzendt naar zakelijke relaties en op die manier de reputatie van een organisatie beschermt.

Meer info: 00-31/162.480.240 of http://www.sophos.com.