BNP Paribas Fortis opent flagship in Luik

Na Gent, Brussel en Namen heeft BNP Paribas Fortis een flagship geopend in Luik. Het kantoor, gelegen in het hart van de stad en toegerust met moderne technologische snufjes, wil een heuse ontmoetingsplaats zijn.

In het nieuwe concept staan twee elementen centraal: een optimale klantbeleving ondersteund door innovatieve technologieën, én een verankering in het lokale ecosysteem. Klanten van BNP Paribas Fortis kunnen kiezen uit verschillende kanalen om hun bankzaken te regelen. Dat kan in een bankkantoor, via de computer, tablet, smartphone en het Easy Banking Centre.

Het nieuwe kantoorconcept biedt een combinatie van digitaal bankieren en de vertrouwde relatie met een adviseur. Een grote videowall aan de inkom zet lokale ondernemers in de kijker. De klant kan er tevens kennis maken met verschillende digitale publicaties van de bank. Een andere belangrijke nieuwigheid is de tablet counter, waar de klant zijn bankverrichtingen op een tablet kan uitvoeren of zich daarbij laten ondersteunen.

De flagship omvat voorts twee staande contactpunten: halfgesloten ruimtes waar de adviseur de klant mee naartoe kan nemen om snel en in alle discretie iets te bespreken. Naast de klassieke adviesruimten heeft de flagship ook een Digi Room (waar videogesprekken kunnen worden gevoerd). Naast de Digital Kids Corner en de Graffiti Wall, herbergt het flagship ook drie Book & Work-ruimten: vergaderen en event-zalen die gratis via de bijhorende website kunnen worden gereserveerd.

Meer info: http://www.bnpparibasfortis.com.