Group-f neemt twee dienstenchequebedrijven over

Group-f B.V.B.A. (Kontich), actief in de schoonmaak, facility services, dienstencheques en verhuur van hoogwerkers, doet zijn traditie van externe groei gestand. Net als in de voorbije jaren begaf de groep zich andermaal op het overnamepad. Group-f lijfde 2A Cleaning (Kapellen) en 'T Blinkt (Wilrijk) in, twee kleine schoonmaakbedrijven met dienstencheques.

Met de integratie van 2A Cleaning versterkt Group-f zijn aanwezigheid in de regio. De zowat 25 personeelsleden maken de overstap mee. Het Kapelse bedrijf gaat op in het filiaal van Group-f aan de Kapelsesteenweg in Ekeren. De focus ligt daar op poets- en huishoudhulp met dienstencheques voor particulieren. Ook 'T Blinkt, in grootte vergelijkbaar met 2A Cleaning, wordt binnen Group-f geïntegreerd. Naast het aanbod van schoonmaakhulp met dienstencheques, baatte het bedrijf ook een strijkatelier uit. Om die service te behouden, opent Group-f een nieuw filiaal aan de Kruishofstraat in Wilrijk, op amper honderd meter van de voormalige vestiging van 'T Blinkt.

Group-f voerde in de voorbije jaren een bijzonder actief acquisitiebeleid. Zo werden de jongste jaren de housekeeping-activiteiten van Projectwise B.V.B.A. (Diegem, 2016), de poets- en strijkdienst 't Sponsken (Affligem, 2015), het overstag gegane dienstenchequebedrijf Maite (Grobbendonk, 2014), De Strijkerij (Aalst, 2013) en het eveneens ter ziele gegane Dienstenchequeweb (Antwerpen, 2013) aan de overnamegordel geregen.

Bijkomende overnames worden in de nabije toekomst in het vooruitzicht gesteld. Group-f telt momenteel 1.550 personeelsleden. Ambitie is dit jaar met de zeventien vestigingen over heel Vlaanderen een omzet van 38 miljoen euro neer te zetten.

Meer info: 03/870.99.80 of http://www.group-f.be.