Fujitsu introduceert dienst ter versnelling ontwikkeling blockchain-oplossingen

Fujitsu introduceert een nieuwe dienst die de ontwikkeling van blockchain-oplossingen versnelt. De 360° deep dive-analyses van blockchain use cases testen de haalbaarheid en identificeren potentiële applicatie-onderdelen voor de bouw van een blockchain-applicatie. Daarna onderzoeken ze de risico's en valkuilen in de use case en verstrekken ze advies om deze zoveel mogelijk te beperken.

Veel blockchain-oplossingen lukt het momenteel niet om de stap te zetten van potentiële use cases naar de daadwerkelijke ingebruikname van het product, de dienst of oplossing. Door onafhankelijke analyses en advies van blockchain-experts biedt Fujitsu met zijn nieuwe dienst een oplossing voor deze zwakke plek in de ontwikkeling van blockchain-oplossingen. Daarnaast krijgen gefaalde blockchain-projecten, dankzij nieuwe codes, een twee kans.

De nieuwe dienst voor 360° deep dive-analyses van blockchain use cases is ontwikkeld door het Fujitsu Blockchain Innovation Center in Brussel. Ook biedt het centrum een gratis blockchain productie-framework, dat de ontwikkeling van een Minimum Viable Product (MVP) in slechts vijf dagen mogelijk maakt.

Meer info: 02/536.61.11 of http://www.fujitsu.com/be.